Tallers de l'Aula de Teatre

Les enfants terribles

Les enfants terribles Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El Taller d’interpretació dirigit per Ferran Farré presenta aquesta obra basada en Art, El nom, Un déu salvatge, El sopar dels idiotes, Petites mentides sense importància i Barbacoa d’amics, totes elles dramatúrgies franceses contemporànies.

Amb l’excusa de realitzar una barbacoa per celebrar l’embaràs del fill de la Babette i en Max, els amics d’aquesta "gran família" d'aparença cordial i afectuosa aniran desvetllant les seves dèries, fòbies, contradiccions, obsessions i pensaments més profunds. Alguns d’ells passen per la consulta de la psicoanalista i sexòloga, deixant que el més surrealista i irracional imaginari s’apoderi de l’escena.

El debat pel nom del fill, la polèmica per un quadre d’art contemporani milionari que es diu Àntrios, la controvèrsia en l’educació dels fills, els paranys del matrimoni, i el complex món de la sexualitat i les emocions, seran els eixos temàtics fonamentals d’aquesta comèdia d’embolics fragmentada i no cronològica, en clau estètica francesa contemporània.

Bon appéttit!

Direcció: Ferran Farré.
Intèrprets: Ingrid Carreras, Albert Martí, Assumpta Barba, Maria Rosa Busqué, Núria Graupera, Lívia Tolosa, Judith Garcia, Rosa Maria Pérez i Alejandra Santofimio.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
Les enfants terribles
Dissabte 16 de juny de 2018
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació que podeu recollir a Cultura