Perifèric Poetry

Las Hermanas del Desorden + micro obert

Las Hermanas del Desorden

Las Hermanas del Desorden són un grup de poesia escènica musicada que explora les possibilitats escèniques i sonores del vers en espectacles en els quals barregen el teatre, el cabaret, la música en directe i el recital poètic. Els seus recitals poden entendre's com a concerts, ja que estan compostos per números poètics musicats. El seu objectiu és desordenar la poesia i dotar-la d'elements de teatre, dansa i música en directe.

Aquest abril estrenaran el seu primer llibre-CD, La Musa Suicida, basat en el seu primer espectacle. Hi narren el viatge de la musa, aquest personatge eteri gairebé fantasmal i arquetípicament femení, que inspira els artistes. Davant la impotència i la ràbia de no ser reconeguda per les creacions que ella provoca, decideix convertir-se en autora. Però, per renéixer com a tal, primer ha de morir. Així, el seu suïcidi es converteix en la seva primera obra d'art. Les crítiques han donat diverses lectures a la posada en escena: des d'un viatge metafòric pel procés creatiu fins a una denúncia de la violència de gènere.

Perifèric Poetry és un espectacle de micro obert de poesia que forma part d'una xarxa de micros oberts que connecta Mataró amb Sant Boi, Badalona i Terrassa. Hi té cabuda tota mena de manifestació poètica però es fa principal èmfasi en la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l'obre un artista convidat per a l'ocasió i després s'obre un micro per a tota persona que vulgui pujar a l'escenari.

Organitza: Cafè de Mar
Perifèric Poetry
Las Hermanas del Desorden + micro obert
Dijous 18 d'abril de 2019
21 h
Cafè de Mar
Taquilla inversa