• Portada >
  • Agenda >
  • L'estol i Many. Producció Nacional de Dansa

Dansa

L'estol i Many. Producció Nacional de Dansa

Producció Nacional de Dansa Alfred Mauve ©

L'estol de Roser López Espinosa
Many de Thomas Noone

Un programa doble de dansa: L’estol, de Roser López Espinosa, pren com a partida el fascintant viatge de migració de les aus i el desig de volar; Many, de Thomas Noone, és una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu en contraposició al grup.

Per tal de donar visibilitat i apropar els creadors del país a públics més amplis, el Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya -amb la complicitat dels equipaments escènics municipals i el Mercat de les Flors de Barcelona- acorda produir una peça de gran format escènic que es podrà veure la temporada 2017-2018, i que formarà part de la programació del Mercat de les Flors i dels teatres municipals.

Enguany la producció presentarà un programa doble de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone.

Roser López Espinosa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs catalans com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. Des de l’any 2006 també desenvolupa la seva pròpia obra com a creadora, que li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals. La peça que presenta, L’Estol, pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar.
Thomas Noone treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001. També treballa com a coreògraf convidat per a companyies internacionals. Des de 2006 és director artístic del festival Dansat. El 2011 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona. Noone proposa Many, una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup. Many es un espectacle originalment creat i produït per l’Opéra National du Rhin.

Producció: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Coordinació i producció executiva: Mercat de les Flors
Amb la col·laboració: Teatre Zorrilla (Badalona), Teatre Municipal El Jardí (Figueres), Teatre Municipal (Girona), Teatre Auditori (Granollers), Teatre Joventut (L’Hospitalet), Teatre de la Llotja (Lleida), Kursaal (Manresa), Teatre Monumental (Mataró), Teatre Principal (Olot), Teatre Fortuny (Reus), Teatre Josep Maria de Sagarra (Santa Coloma de Gramenet), Teatre-Auditori (Sant Cugat), Teatre Alegria (Terrassa), Teatre Auditori Felip Pedrell (Tortosa), Teatre L’Atlàntida (Vic), Atrium (Viladecans), Teatre Principal (Vilanova i la Geltrú)

Espectacle en fase de producció

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Activitats relacionades

 
 
 
Dansa
L'estol i Many. Producció Nacional de Dansa
Dissabte 28 d'octubre de 2017
20.30 h
Teatre Monumental
17 euros platea / 14 euros amfiteatre