Cinema Lliure a la Platja

Kubo y las dos cuerdas mágicas

fotograma del film

(EUA, 2016). Pel·lícula d'animació infantil en castellà, amb una durada de 101 minuts.
Direcció: Travis Knight

En un Japó fantàstic un noi convoca per accident un esperit del passat i es veu obligat a enfrontar-se a déus i monstres. Per poder lluitar haurà de trobar una armadura màgica que una vegada va ser del seu pare, un samurai llegendari.

• Premis Òscar: Nominació a millor llargmetratge animat i efectes visuals.
• Premi Annie a Millor muntatge, millor disseny de producció i Animació de personatges.

Dins del cicle de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent ja s'ha convertit en una de les cites més esperades de l'estiu que es fa a Barcelona, Badalona, el Prat de Llobregat i Mataró.

Totes les sessions de Cinema Lliure 2019 començaran a les 21 h amb música a càrrec d’iCat per animar l'ambient. Quan s’amagui el sol, perquè la projecció pugui ser òptima, s’emetrà un curtmetratge seleccionat per Filmets (Badalona Film Festival). A continuació, es veurà la pel·lícula programada. Totes les cintes de la mostra s’emeten en versió original amb subtítols en castellà i amb subtítols en anglès per a les pel·lícules catalanes i espanyoles.

Aquest film forma part de la sessió familiar que té per objectiu de convidar les famílies a gaudir del cinema de qualitat a la platja per iniciar els més petits en el món del cinema independent, compartint-lo en família. 

Recomanada a partir de 7 anys - Distintiu Especialment Recomanada per la infància.

Organitza: Associació Medusas. Col·labora: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Cinema Lliure a la Platja
Kubo y las dos cuerdas mágicas
Dimecres 24 de juliol de 2019
21 h
Platja del Callao

Públic familiar