Premis de Música Ciutat de Mataró

José Songel Sanchís

fotografia d'un piano Freepik ©

Concert de José Songel Sanchís, guanyador del 1r Premi de Música Ciutat de Mataró en la categoria de piano

José Songel va néixer a Algemesí, l'any 1995. Va cursar un grau professional en el Conservatori Professional de Música de València amb el professor Ignacio Millán, al mateix temps que seguia el batxillerat en la modalitat d’arts escèniques, música i dansa, i acabant els estudis amb matrícula d’honor.

Ha finalitzat els estudis superiors de música (especialitat d’interpretació de piano clàssic i contemporani) a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), sota la direcció del professor Rafael Salinas. Actualment segueix estudis de postgrau amb la professora Nino Kereselidze.

Ha obtingut diversos premis en concursos com el 1r Premi de Música Ciutat de Mataró, Intercentros Melómano, Concurso internacional para jóvenes pianistas U. M. Benaguasil, Concurso Internacional de Piano Villa de Xàbia o 46è Concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya 2016.

Ha fet recitals a diferents llocs d’Espanya, i recentment ha participat en trobades musicals a l’Acadèmia Gnessin de Moscú, l’Acadèmia Internacional de Piano de Poros (Grècia) o el festival de piano Primavera Pianística (Bèlgica).

 

Programa del concert


PRIMERA PART

Escenas de Niños op.15

Noveletta op. 21 nº8, R. Schumann 

 

SEGONA PART

Sonata op. 36 nº2 (2a versió)

I- Allegro agitato

II- Non allegro

III- Allegro molto, S. Rachmaninoff

 

Orgaanitzen: Aula de Música Masafrets i Foment Mataroní
Premis de Música Ciutat de Mataró
José Songel Sanchís
Dissabte 5 de maig de 2018
20 h
Foment Mataroní
5 euros