Concert

Ital Sound + Jaharmony

Ital Sound

Ital Sound és una banda de reggae formada per 8 integrants que neix al Maresme l'any 2015. "Ital" significa puresa i vitalitat, allò que prové de l'origen. Amb aquesta filosofia la banda apropa la música reggae i el seu missatge als escenaris, amb un directe dinàmic i intens.

Durant més d'una hora passen per estils com el roots, l'stepp, el rocksteady, l'ska i el new roots entre d'altres, amb un baix i un bombo potents que fan vibrar i moure els genolls. Al llarg del concert els ritmes van fluint a través de cançons pròpies, cantades principalment en castellà, amb un missatge positiu que parla d'amor, unió i lluita.

L'any 2018 van entrar a l'estudi de gravació per enregistrar el seu primer EP format per quatre cançons pròpies i a l'estiu del mateix van gravar el videoclip d'una d'elles.

Ital moments, Ital people, Ital sound!

Jaharmony & the Soul Rebels són una banda de reggae roots nascuda a Igualada, Barcelona, sis músics amb tècnic de so. El seu projecte porta dos anys en marxa i treballen perquè la seva música tingui un so proper a l'estil del reggae roots dels anys 70 i 80. Actualment estan editant una maqueta, que sortirà aquest mateix any, amb cinc temes propis. Jaharmony & the Soul Rebels són una gran família unida per la música reggae, amb ganes de créixer junts com a persones i com a músics.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del tutor legal.

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Concert
Ital Sound + Jaharmony
Divendres 5 d'abril de 2019
22 h
Sala Clap
5 euros anticipada (+ despeses) / 8 euros a taquilla