Exposició

Identitats

Identitats Alterarte ©

Alterarte és un programa artístic d’inserció comunitària adreçat a persones amb malaltia mental o risc d’exclusió que duu a terme el Centre de Formació i Prevenció de Mataró, una associació d’iniciativa social declarada d’utilitat pública.

En col·laboració amb el Museu de Mataró, durant el mes de juliol es treballen a Ca l’Arenas, en el marc de l’exposició dedicada a l’escultor neoclàssic Damià Campeny, temes com la identitat, l’estigma i els prejudicis, per fer palesa la problemàtica amb què es troben les persones en risc d’exclusió. Amb una sèrie de tallers i dinàmiques es pretén fomentar la desestigmatització i la coneixença entre entitats i col·lectius, fent bandera del lema “la ignorància és el que posa barreres”.

Vinculant professionals de museus i d’entitats artístiques i culturals, el projecte consisteix en crear una obra i intercanviar experiències de vida, d’aquesta manera canvien els rols dels participants a artistes creadors. Amb aquest treball es pretén consolidar el teixit associatiu a la ciutat, creant una xarxa amb entitats culturals i fer visibles les capacitats creatives de tots els col·lectius mostrant les seves obres en públic.

Les obres s’exposaran al pati de Ca l’Arenas del 18 al 28 de juliol.

Organitzen: Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i Alterarte del Centre de Formació i Prevenció de Mataró
Exposició
Identitats
Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró
Del 18 al 28 de juliol
De dj a ds, de 17 a 20 h; ds, dg i festius, d'11 a 14 h