ACTE ANUL·LAT A CAUSA DE LA PLUJA

Gessamí Boada

Gessamí Boada

El Vermut musical és un concert que fem un diumenge de cada mes en un indret de Mataró, amb música de km 0, i en un ambient agradable i familiar.  L'acte el coorganitza la Casa de la Música Mataró amb una associació de veïns de Mataró, i és sempre un concert gratuït.

Maig - Barri de Pla d'en Boet

La proposta musical convidada per amenitzar el vermut musical és Gessamí Boada, una jove cantant i compositora nascuda a Mataró. Ve a presentar-nos els temes del que serà el seu primer treball discogràfic, que inclou temes propis en anglès i en català. Cançons que flueixen entre el pop i el jazz i que estan plenes de sensibilitat i calidesa.

La Gessamí s’introdueixi en el món de la música des de ben petita, gràcies a la passió dels seus pares. Tot i que el piano sempre l’ha acompanyat, la seva especialitat és la veu. El 2015 pren la decisió de marxar uns mesos d’Erasmus per a formar-se com a singersongwriter a la Popakademie Baden-Württemberg (Mannheim, Alemanya) i el 2017 es gradua en cant modern a l'ESMUC. Gràcies a guanyar el concurs Live Your Music 2016, organitzat per UME (Unión Musical de España) a la Sala Bikini, ha pogut centrar-se en l'enregistrament del seu primer disc: White Flowers.

Formació: Gessamí Boada, veu i teclats; Bernat Guàrdia, baix, i Pep Terricabras, bateria.

Organitzen: Casa de la Música de Mataró i Associació de veïns de Pla de Boet