Exposició

Gent x Santes. Fotografies de Quim Puig

Santes 2013 Quim Puig ©

El fotògraf Quim Puig presenta la seva particular visió de Les Santes de 2013 a la sala d'exposicions de l'Ateneu de la Fundació Iluro, després que la Comissió d’Imatge de Les Santes l’escollís per a fer-se càrrec del seguiment fotogràfic de la Festa Major.

L'exposició és un reportatge complet de la festa que permet reviure-la a través d'una seixantena d'imatges. El fil conductor de la mostra segueix i respecta l'ordre cronològic dels actes i les fotografies s'agrupen en quatre grans grups: Portal, Crida, Diada i Epíleg.

En Quim ha apostat per una selecció de fotografies en blanc i negre per diverses raons però, sobretot, i segons les seves pròpies paraules: "buscava centrar-me en les persones, en les mirades, en els gestos, en les actituds..., en la manera com viu la gent la festa, tant els que la gaudeixen com els que hi treballen: geganters, momeroters, castellers, músics..., tots".

Així, amb l'absència de color, el fotògraf força volgudament l'observador a centrar-se en les persones que protagonitzen les instantànies sense possibilitat de distreure's amb altres elements visuals. 

És una producció de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró amb la col·laboració de la Fundació Iluro.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Exposició
Gent x Santes. Fotografies de Quim Puig
Ateneu Fundació Iluro
del 2 al 29 de juliol
de dm a ds 17.30-20.30 h, dg 11.30-13.30 h/18.30-20.30 h
Entrada lliure

Públic familiar