Exposició

Fotografies de Maria Mateu

Fotografies Maria Mateu

Una retrospectiva de la feina realitzada per la fotògrafa Maria Mateu a la revista musical Poplacara –www.poplacara.es–, de la qual ha format part durant uns anys, juntament amb imatges que ha publicat puntualment en altres mitjans.

L'any 2013 va realitzar la seva primera exposició de fotografies de concerts, a la sala Koitton Club de Sants (Barcelona), i en aquell cas la selecció va ser més personal: un resum a la trajectòria de disset anys (en aquell moment) realitzant fotografies de concerts.

A l'exposició hi podreu veure les fotografies i a més enllaçar a través de codis IQR a cada article que s'ha escrit a la revista.

En total són unes trenta imatges que recullen grups tan diferents com Enrique Bunbury, Dawes, Vintage Trouble, Joe Henry, Madee, Sanjosex, Joan Colomo, La Banda del Polo Norte, Lax'n'Busto, Obeses, etc.

Nascuda a Tarragona el 1981, Maria Mateu va estudiar fotografia a Barcelona a l'Escola Groc. Ha treballat sempre com a professional lliure dins el món de la fotografia especialment en fotografia de moda i reportatge social. Llicenciada en comunicació, també ha treballat per a diversos mitjans de comunicació, amb la unió perfecta de les seves dues passions, la fotografia i el periodisme, del qual n'ha fet també la seva professió.

Organitza: L'Arc Cafè Cultural
Exposició
Fotografies de Maria Mateu
L'Arc Cafè Cultural
De l'1 al 31 de gener
De 18 a 00 h