Sant Jordi

Fogonada

Foguers

La diada de Sant Jordi de Mataró acaba amb la Fogonada, un espectacle únic amb el Drac de Mataró de protagonista, en una versió especialment adaptada de la llegenda de Sant Jordi.

Estarà acompanyat de les Diablesses i els Tabalers do Maresme. Junts saltaran i ballaran els voltafocs a les diverses places del recorregut. L'últim voltafoc i el Ball de Sant Jordi aniran acompanyats de la música en directe del grup de música tradicional La Coixinera.

Recorregut: Sortida de la Riera amb el carrer de Barcelona, carrer de Barcelona i carrer de Sant Cristòfor. Les Diablesses aniran pel carrer de Na Pau i el carrer de Don Magí de Vilallonga, fins a la plaça Gran, mentre que el Drac seguirà pel carrer de Santa Maria fins a la plaça Gran, on hi haurà el primer voltafoc. Les Diablesses seguiran pel carrer de la Beata Maria fins a la plaça de Santa Maria, i el Drac seguirà pujant pel carrer de Santa Maria fins a la plaça de Santa Maria, on es trobaran i hi haurà el segon voltafoc. Tot seguit seguiran pel carrer Nou fins a la Riera i giraran pel Carreró fins a la plaça de l’Ajuntament, on hi haurà voltafoc i el final de festa.

Organitzen: Ajuntament de Mataró i Colla del Drac.
Sant Jordi
Fogonada
Dilluns 23 d'abril de 2018
22 h
A diversos indrets