Concert

Filippo Landini + JARPS

JARPS

La Sala Clap acull una cita amb dos grups de referència de l'escena pop del Maresme, els mataronins JARPS i els canetencs Filippo Landini

JARPS va editar un primer disc, Pay and Pity, de sonoritat pop, que van presentar a l'FNAC Plaça Catalunya i va cridar l'atenció de revistes com Ruta 66 o This is Rock, que els va dedicar un article al costat de referents com The Police o Ringo Starr. A mitjan 2015, el grup decideix traslladar-se a Londres, per tal d'introduir-se en l'escena musical anglesa i s'hi ha estat més d'un any. Tocant en zones emblemàtiques de la capital britànica com Nambucca, Proud Camden, The Victoria, Roadtrip and the Workshop, Apples and Pears, Paradise, Acklam Village Market, The Lucky Pig, Bedroom, The Bedford, Hope and Anchor, etc. Allà han crescut i evolucionat musicalment i personalment. Enguany han editat un nou disc amb el títol Barcelona (Picap) que promocionen per tot el país amb molt d'èxit, són a totes les plataformes digitals.

Filippo Landini són de Canet de Mar i podem sentir-los sovint en cadenes com els 40 Principales, Cadena Dial, Europa FM, Rac105 i, especialment, a Catalunya Ràdio on la seva cançó "CIAO CIAO" sona cada dia al programa "Popap", de 13 h a 14 h. Fa uns anys el tema "Viu-la" ja va ser la cançó de la tardor de TV3 i actualment és un grup clau del rock català.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del tutor legal.

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Concert
Filippo Landini + JARPS
Divendres 28 de setembre de 2018
22 h
Sala Clap
8 euros anticipada (+ despeses) / 10 euros a taquilla