Tallers de l'Aula de Teatre

En Pere sense por

En Pere sense por Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El grup El meu primer tast teatral de 6 i 7 anys dirigit per Jèssica Pérez presenta aquesta adaptació del popular conte dels germans Grimm. Hi ha una mare que té dos fills i són diferents com el dia i la nit. El gran és en Joan i el petit en Pere. A aquest darrer no li fa por res i un dia decideix anar a córrer món per saber què és això que espanta a tothom: la por.
En aquest gran viatge coneixerà els éssers a qui la gent tem com ara reines terribles, criatures ferotges, un fantasma i dues bruixes. Potser serà la dolça pastoreta Violeta qui el podrà ajudar? Veniu a conèixer aquesta gran història amb nosaltres!

Direcció: Jèssica Pérez
Intèrprets: Alexandra Forns, Arlet Llibre, Banu Bunga, Caterina Gelonch, Daniela Ciudin, Dylan Romaguera, Gael Romero, Gerard Colldeforns, Jan Dengra, Jana Puiggalí, Judit Baró, Magí Castellví, Queralt Cruz, Quim Terrones i Roc Aragó.
Música i arranjaments: Ruben Bes

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
En Pere sense por
Dissabte 19 de maig de 2018
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació que podeu recollir a Cultura