Tallers de l'Aula de Teatre

Elogi de la lentitud

Elogi de la lentitud Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

Taller de final de curs a càrrec del grup Aula júnior 12 anys. Oriol Colomer escriu i dirigeix aquest text entorn de la vida frenètica.
Córrer, de pressa, ràpid, sense parar, frenèticament... Quanta necessitat i quina por d’aturar-nos! Un taller per viure i veure com n’anem d’estressats i com n’és de bonic i plaent, tal com deia el Petit Príncep: anar caminant lentament cap a una font.

Direcció: Oriol Colomer
Intèrprets: Adrià Arcos, Aitana Flores, Alba Avila, Anouk Sallés, Arianna Shaw, Berta Carles, Gerard Pujol, Jordi Vila, Julia Melendo, Laia Amat, Leire Martín, Lucía Jiménez, Luna Deiver, Mar Calderón, Martí Alonso, Minerva Alvarez i Sofía del Sol.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
Elogi de la lentitud
Dissabte 19 de maig de 2018
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació que podeu recollir a Cultura