Visita comentada

El relat d'una exposició

els comissaris preparant el servei educatiu i les visites comentades

Visita comentada a l'exposició a càrrec dels nens i nenes de 5è de primària de les escoles Angeleta Ferrer i Montserrat Solà de Mataró, amb l'acompanyament de Cori Mercadé.

Els alumnes de 5è de primària de les escoles Montserrat Solà i Angeleta Ferrer han treballat en l’encàrrec que se’ls va fer des del M|A|C, que consistia en comissariar una exposició d’art contemporani. El resultat es pot veure a les sales d'exposicions de Can Palauet, on hi ha peces d'Ignasi Aballí, Martí Anson, Isabel Banal, Bestué-Vives, Curro Claret, Enric Farrés Duran, Rafael G. Bianchi, Neil Harbisson, Lafon-Rierola, Mariona Moncunill, Perejaume, Raül Roncero i Belén Uriel.

Amb aquest projecte pretenem, doncs, fer conèixer l’art i els llenguatges contemporanis des de dins, amb l’objectiu d’explicar l’exposició amb les paraules d’aquests nens i nenes.

Podeu seguir l’activitat i el procés a través d’aquest blog, així com participar-hi amb els vostres comentaris. També hi trobareu més informació de l’equip i del projecte:

www.mataroartcontemporani.cat/blog/el-relat-duna-exposicio 

 

Properes visites comentades a càrrec dels nens i nenes de 5è de primària de les escoles Angeleta Ferrer i Montserrat Solà de Mataró:

Dissabte 13 de maig a les 19 h
Diumenge 14 de maig a les 12 h
Diumenge 21 de maig a les 12 h

Organitza: M|A|C Direcció de Cultura
Visita comentada
El relat d'una exposició
Dissabte 22 d'abril de 2017
19 h
Sales d’exposicions de Can Palauet
Entrada lliure

Públic familiar