Exposició

El procés del relat

imatge dels 75 comissaris ddc ©

Projecte pilot per a la realització d’una exposició d’art contemporani a càrrec dels nens i nenes de 5è de primària de les escoles Angeleta Ferrer i Montserrat Solà de Mataró.

El projecte es planteja com a treball de curs, de caràcter transversal, en què aquests nens i nenes de 5è van rebre l’encàrrec d’idear una exposició d’art contemporani per a les sales d’exposicions de Can Palauet.

Ells i elles han fet de comissaris, han triat el que ens explica l’exposició, han conegut artistes i han triat peces d’alguns d’ells; han après com es fa la producció de l’exposició i l'han dissenyat: han pensat l’espai i com disposar les peces que han triat; han redactat les cartel·les i els fulls de sala; han col·laborarat en el muntatge; han documentat el procés i, finalment, han pensat i seran ells els que executaran el servei educatiu i les activitats complementàries.

Al M|A|C Espai, la primera sala de Can Palauet, es podrà veure El procés del relat, que mostra tot el treball que durant sis mesos (des de l'octubre que se'ls va fer l'encàrrec fins avui) han estat fent els comissaris (els nens i nenes de les dues escoles) per arribar a fer possible l'exposició que es pot veure a la resta de sales de Can Palauet.

Amb aquest projecte pretenem, doncs, fer conèixer l’art i els llenguatges contemporanis des de dins, amb l’objectiu d’explicar l’exposició amb les paraules d’aquests nens i nenes.

Podeu seguir l’activitat i el procés a través d’aquest blog, així com participar-hi amb els vostres comentaris. També hi trobareu més informació de l’equip i del projecte:

www.mataroartcontemporani.cat/blog/el-relat-duna-exposicio 

 

Servei educatiu a càrrec dels nens i nenes de 5è de primària de les escoles Angeleta Ferrer i Montserrat Solà de Mataró. Cal concertar prèviament les visites per a escoles i grups a educacultura@ajmataro.cat o al tel. 93 741 29 30 (de 9 a 14 h).

Visites comentades a càrrec dels nens i nenes de 5è de primària de les escoles Angeleta Ferrer i Montserrat Solà de Mataró:

Dissabte 11 de març a les 19 h 
Diumenge 12 de març a les 12 h
Diumenge 19 de març a les 12 h 
Dissabte 25 de març a les 19 h

Diumenge 2 d'abril a les 12 h
Dissabte 22 d'abril a les 19 h

Dissabte 13 de maig a les 19 h
Diumenge 14 de maig a les 12 h
Diumenge 21 de maig a les 12 h

 

Organitza: MAC – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Exposició
El procés del relat
M|A|C Espai. Can Palauet
Del 10 de març al 21 de maig
De dt a ds de 17 a 20 h i dg d'11 a 14 h

Públic familiar