Cinema Lliure a la Platja

El nen i el món

fotograma del film

(Brasil, 2013). Pel·lícula d'animació infantil en portuguès subtitulada en castellà, amb una durada de 80 minuts.
Direcció: Alê Abreu

Cuca, un nen petit que viu en un poblet rural, decideix emprendre un viatge per trobar el seu pare a la ciutat. Durant el trajecte descobrirà un univers ple de modernes màquines tecnològiques i estranyes criatures plenes de màgia, colors i música. Una pel·lícula d’animació tradicional que aborda el problema del món modern a través dels innocents ulls d’un nen. 

Dins del cicle de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent ja s'ha convertit en una de les cites més esperades de l'estiu que es fa a Barcelona, Badalona, el Prat de Llobregat i Mataró.

Totes les sessions de Cinema Lliure 2018 començaran a les 21 h amb música a càrrec d’iCat per animar l'ambient. Quan s’amagui el sol, perquè la projecció pugui ser òptima, s’emetrà un curtmetratge seleccionat per Filmets (Badalona Film Festival). A continuació, es veurà la pel·lícula programada. Totes les cintes de la mostra s’emeten en versió original amb subtítols en castellà i amb subtítols en anglès per a les pel·lícules catalanes i espanyoles.

Aquest film forma part de la sessió familiar que té per objectiu de convidar les famílies a gaudir del cinema de qualitat a la platja per iniciar els més petits en el món del cinema independent, compartint-lo en família. 

Organitza: Associació Medusas. Col·labora: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Cinema Lliure a la Platja
El nen i el món
Dimarts 24 de juliol de 2018
21 h
Platja del Varador

Públic familiar