Concert

Ebri Knight + President Xai

Ebri Knight

Presentació de Guerrilla al Clap

Guerrilla és el nou disc d’Ebri Knight. Una obra molt esperada i que arriba en el millor moment de la seva carrera. Consolidat com un dels grups amb més concerts i tirada popular del país, com ho demostren els més de 170 concerts del seu anterior disc Foc! (Maldito Digital, 2015), dos premis Enderrock al millor disc i cançó de folk i el seu lloc de finalista al millor directe del 2016, tant als Enderrock com als ARC. Un grup estimat pel públic, respectat pels programadors i reconegut per la premsa especialitzada.

Ebri Knight és un projecte sòlid, aixecat amb dedicació i esforç. Una reputació incontestable, guanyada a cop d’uns directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, on la tradició musical mediterrània i la celta xoquen i exploten. El seu nou treball representarà el tret de sortida d'una nova gira que els portarà a recórrer un cop més Catalunya, la resta dels Països Catalans i de l’Estat, a més d’Alemanya, país on han realitzat 18 concerts només durant el 2017.

Als maresmencs ningú els ha regalat res: a base d’entrega i autenticitat, han demostrat que és possible aconseguir l’estatus de cap de cartell, mantenint intacte el compromís i la identitat. Avui dia, no només són un grup habitual a les festes majors, festivals i sales de concerts dels Països Catalans, també tenen projecció a l’exterior i giren amb regularitat per l’estat espanyol, Alemanya, Suïssa i França.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del tutor legal.

Organitza: Casa de la Música de Mataró