Exposició

Dones i tecnologia

Projecte TecnoGirl

Projecte TecnoGirl

Exposició que vol contribuir a posar en valor el paper de les dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia. Les dones que apareixen en aquesta exposició van haver de lluitar no només per elles, sinó també per incrementar el paper de totes les dones en el món científic i tecnològic. Que les seves aportacions siguin reconegudes estimularà l’aparició de properes generacions de científiques i tècniques.

L’exposició recull els perfils de nou dones que tenen un paper rellevant en aquest àmbit. S’adreça a tota la ciutadania, però en especial interpel·la les noies, perquè en el futur puguin agafar el relleu d’aquestes figures rellevants. Inclou bibliografia de les dones protagonistes i s’inaugurarà amb l’assistència d’una d’elles, Sonia Fernández-Vidal, vinculada a Mataró, el proper 17 de gener a les 19 h a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró.

El projecte TecnoGirl té com a objectiu principal la divulgació de la ciència i la tecnologia entre els estudiants de secundària i especialment pretén fomentar les vocacions tecnològiques en el col·lectiu de noies contribuint a posar fi a la disparitat de gènere que existeix en professions d’aquest àmbit.

Organitzen: Diputació de Barcelona, Tecnocampus, Ajuntament de Mataró i Biblioteques de Mataró
Exposició
Dones i tecnologia
Biblioteca Antoni Comas
Del 8 de març al 6 d'abril