Concert

Discconcert amb Reskate

imatge genèrica de música

El segon diumenge de cada mes, la sala Clap acull una activitat musical i sessió de discoteca organitzada per l'associació Entramat i dirigit a persones amb diversitat funcional.

El Discconcert és un projecte que sorgeix de la col·laboració de la Casa de la Música i el Taller d’Idees el mes de novembre de 2005 amb la intenció de, per un costat, oferir un espai de lleure a les persones amb diversitat funcional on poder gaudir de música en directe i una estona de ball a la discoteca; per una altra banda, pretén recollir diners per poder dur a terme, col·laborar i desenvolupar nous projectes de participació i integració de persones amb diversitat funcional. La totalitat del que es recapta va destinat a dur a terme les activitats del Taller d’idees.

Reskate és un grup nascut ara fa un any de músics del Vallès Oriental i del Maresme. Toquen en directe tant temes propis com versions i la seva intenció sempre és muntar una festa ben grossa allà on van! Reggae i ska des del Vallès i el Maresme fins a tots els pobles i viles per fer-nos ballar i gaudir moltíssim!

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Concert
Discconcert amb Reskate
Diumenge 10 de febrer de 2019
17 h
Sala Clap
5 euros