Tallers de l'Aula de Teatre / Dansa contemporània

Dilemes | Klein

klein i Dilemes Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

Dilemes

El grup Dansa joves A dirigit per Marta Dalmau presenta aquesta creació entorn de la presa de decisions i les seves conseqüències.
Prendre decisions no és fàcil; es pot escollir una direcció deixant altres possibilitats enrere, de vegades quedar-se quiet sense avançar, no poder decidir o, fins i tot, deixar que la resta decideixi per nosaltres. El dilema pot portar a confusió, nerviosisme, impotència, alegria, por, reflexió, entre d’altres.

Dilemes és un viatge per diferents situacions que porten a prendre una direcció.

Direcció coreogràfica: Marta Dalmau.
Intèrprets: Aire Balisová, Alexandra Pallares, Àurea Padilla, Berta Costa, Berta Moreu, Bimba Canudas, Daniel Penas, Èlia Farrés, Irantzu Fernández, Irene Rived, Jana Garolera, Júlia Gasull, Miquela Seras, Sara García, Sol Balisová i Zoe Aranós.

Klein

Experiència en moviment

El grup Dansa joves B dirigit per Cristina Castellà presenta aquest procés de creació grupal que reflexiona entorn de l’artista Yves Klein i la seva carrera.

La seva trajectòria artística i algunes de les seves experiències han estat traslladades al moviment i la dansa destacant algunes de les idees bàsiques del seu art com ara l’espai buit entre el creador i la seva obra, la utilització del cos com a pinzell i la creació d’un color propi: el blau Klein.

Direcció: Cristina Castellà
Intèrprets: Ariadna Dalmau Badosa, Rosó Galzeran Serra, Irina Gasull Boladeras, Sara González Herrero, Maria Latre Marsiñach, Clàudia López Galán, Irene López Galán, Anna Prats Arenas, Denis Reigosa Rosel, Berta Rueda Juan, Maria Ruiz Cremades i Núria Solé Eroles.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre / Dansa contemporània
Dilemes | Klein
Dijous 7 de juny de 2018
20 h
Teatre Monumental
Gratuït amb invitació que podeu recollir a Cultura