Tallers de l'Aula de Teatre

De pas

De pas

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El Taller de creació dirigit per Toni Arteaga presenta aquesta creació col·lectiva.
La gent té molta pressa. Sí, corren molt però...on van? Passen de llarg buscant “no-se-sap-què” sense adonar-se que el més important ho tenen al costat. Però el temps és un avió que no espera i estem tots de pas en aquest aeroport...

Direcció: Toni Arteaga.
Intèrprets: Anne Lorente, Eric Donald, Esteve Guardiola, Enric Iborra, Lorena Moya, Carme Vázquez, Joel Busquets, Núria Ylla-Català, Rafael Acedo, Roc Waisbord, Silvia Cebrián, Xavier Junoy i Anna Burgada.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
De pas
Diumenge 17 de juny de 2018
19 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura