Recital poètic

De Bukowski a Chinaski (o al revés)

Poetrastoshhh

Recital dramatitzat a dues veus, les de Javier Pintor Muñoz i Ángel Larros, acompanyats musicalment per Ivan Durban, saxo i guitarra, i amb la col·laboració de Gyakusatsu.

Javier Pintor Muñoz i Ángel Larrosa coformen el grup Poetrastoshhh, un parell de jugadors de paraules que un dia van decidir unir la poca o molta experiència que tenien en el camp literari per a ordir una obra teatral sobre una recitació poètica.

Molta gent els reclamava que fessin un recital sobre la mateixa obra o que dediquessin aquest temps a autors reconeguts en el panorama literari… i va sorgir Bukowski. I no només recitant uns poemes, sinó integrant part de la seva poesia en una obra que parla de l’escriptor, de la vida, de les misèries que els acompanyen en el trajecte i de l’amor (en majúscules i en general).
Havia nascut De Bukowski a Chinaski (o al revés), en què porten al poeta estatunidenc a les sales per ajudar els lectors a crear una imatge del poeta que ampliï el que coneixen d’ell gràcies als seus relats. La pretensió d’aquesta obra és que el públic s’endinsi en la part menys comercial de l’autor per descobrir un home i poeta que va saber integrar el seu jo vitalista en la societat i la poesia de la seva època, i que ha transcendit fins als nostres dies.

Organitza: Cafè de Mar
Recital poètic
De Bukowski a Chinaski (o al revés)
Dijous 23 de maig de 2019
21 h
Cafè de Mar
Taquilla inversa