Tallers de l'Aula de Teatre

Cos

Cos Damian Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El grup Dansa creativa i moviment expressiu de 7 a 9 anys, dirigit per Marta Dalmau, presenta aquesta creació a l’entorn del cos.
El cap, el colze, la mà, l’esquena, els malucs, les cames, l’orella, els peus, els ulls, els llavis, les ungles, el nas, el cul, l’espatlla, el coll, el genoll, la llengua. Tot es mou, tot es comunica, tot dansa.

Direcció: Marta Dalmau
Intèrprets: Àlex Pucurull, Ares Aragón, Arlet Guardiola, Bernat Pérez, Cèlia Araujo, Clàudia Rodon, Cloe Cipriano, Grau Dudris, Guillem Gómez, Jana Lugo, Lluna Seras, Ona Aznar, Queralt Moreno, Savina Aragó, Sofia Cortina i Ona Tobella.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró




Tallers de l'Aula de Teatre
Cos
Diumenge 20 de maig de 2018
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació que podeu recollir a Cultura