Exposició

Contes i novel·les d’Albert Güell

Contes i novel·les d’Albert Güell

Dos mesos amb... Albert Güell Juanola

Mostra bibliogràfica.

Albert Güell ha publicat una quinzena d’obres entre les quals destaquen L’ull de bronze (premi Ribera d’Ebre 2010), Del guix al ratolí, 150 aniversari del Col·legi Cor de Maria a Mataró o No volia escriure aquest llibre.

Albert Güell Juanola (Barcelona, 1964) resideix a Mataró. Escriu narrativa, crea i edita projectes editorials. Com a dissenyador tecnopedagògic desenvolupa entorns educatius en línia per a museus, fundacions, empreses i institucions educatives. La fotografia forma part del seu procés creatiu i sovint fa sèries fotogràfiques relacionades amb allò que està escrivint. D'altra banda, durant molts anys va treballar en produccions audiovisuals, publicitat, mitjans de comunicació i editorials en l'àmbit de la direcció comercial. Ha publicat una quinzena d'obres, entre les quals trobem L'ull de bronze (Premi Ribera d'Ebre 2010), Que dius que què? (2016) i No volia escriure aquest llibre (2017).

Dos mesos amb… té l'objectiu d'acostar al públic els autors i les autores de Mataró i donar a conèixer, a part de la seva producció literària, aquella vessant més personal.

Organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Exposició
Contes i novel·les d’Albert Güell
Biblioteca Pompeu Fabra
De l'1 al 14 de desembre