Discconcert

Concert de Kalabranda

Kalabranda

El tercer diumenge de cada mes, la sala Clap acull una activitat musical i sessió de discoteca organitzada per l'associació Entramat i dirigit a persones amb diversitat funcional.

Kalabranda és un grup d'amics que es van ajuntar per fer allò que més els agrada: música. Amb tres anys d'història han tingut l'oportunitat de recórrer un grapat d'escenaris, creixent com a grup i com a persones, fent versions dels seus grups referents, mesclant el rock, l'ska, el reggae, el punk i el rap. El passat mes de març van estrenar el seu primer disc, Desperta la Fera.

El Discconcert és un projecte que sorgeix de la col·laboració de la Casa de la Música i el Taller d’Idees el mes de novembre de 2005 amb la intenció de, per un costat, oferir un espai de lleure a les persones amb diversitat funcional on poder gaudir de música en directe i una estona de ball a la discoteca; per una altra banda, pretén recollir diners per poder dur a terme, col·laborar i desenvolupar nous projectes de participació i integració de persones amb diversitat funcional.

La totalitat del que es recapta va destinat a dur a terme les activitats del Taller d’idees.

Organitza: Casa de la Música de Mataró