• Portada >
  • Agenda >
  • "Coincidències insòlites. Viladomat i la tècnica" + "Dossier 1: Els colors del barroc a les col·leccions del Museu de Mataró"

Inauguració d'exposicions

"Coincidències insòlites. Viladomat i la tècnica" + "Dossier 1: Els colors del barroc a les col·leccions del Museu de Mataró"

Invitació exposicions

Inauguració de "Coincidències insòlites. Viladomat i la tècnica" i "Dossier 1: Els colors del barroc a les col·leccions del Museu de Mataró", dues exposicions que ens apropen al moviment artístic del barroc dels segles XVII i XVIII.

A la planta baixa de Ca l'Arenas, "Coincidències insòlites" és una activitat de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona on els museus participants posen en diàleg peces dels seus fons. Amb “Viladomat i la tècnica” s’han reunit tres pintures d’aquest autor del barroc conservades al Museu Comarcal de Manresa, al Museu de Mataró i al Museu de Premià de Dalt, que ens mostren els materials i la tècnica que utilitzava Viladomat. 

A la primera planta, presentem una selecció del fons d'època moderna que conserva el Museu de Mataró entre les seves col·leccions de pintura, escultura, ceràmica, vidre, mobiliari, indumentària i armament. Amb una mirada singular a través del color, de la llum i de les formes dels objectes dels segles XVII i XVIII, ens aproparem a l'estètica i la cultura barroca tant rellevant a la història de la nostra ciutat. 

 

Organitzen: Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, Museu de Premià de Dalt, Museu Comarcal de Manresa i Diputació de Barcelona
Inauguració d'exposicions
"Coincidències insòlites. Viladomat i la tècnica" + "Dossier 1: Els colors del barroc a les col·leccions del Museu de Mataró"
Dijous 26 d'abril de 2018
19 h
Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró