• Portada >
  • Agenda >
  • Big Band Jazz Maresme, the blues and the roots. Amb Víctor Puertas i Tòfol Martínez

Concert de Nadal

Big Band Jazz Maresme, the blues and the roots. Amb Víctor Puertas i Tòfol Martínez

Big Band Jazz Maresme, the blues and the roots. Amb Victor Puertas i Tòfol

La Big Band Jazz Maresme se’n va fins als orígens de la música negra per convertir l’escenari en una explosió d’energia musical amb l’ajuda de dos joves valors del blues i el soul de casa nostra: Víctor Puertas (harmònica, orgue i veu) i Tòfol Martínez (guitarra i veu).


Victor Puertas ha compartit escenari amb músics de gran prestigi com Gary Primich, Mark Hummel, Jerry Portnoy, Joe Filisko, Eric Noden, Nathan James, Paul Rishell, Annie Raines, Steve James o Fred Kaplan entre molts altres. A més de realitzar concerts, també col·labora com a a músic d'estudi en les bandes sonores de pel·lícules com El Bola o Noviembre. Ha tocat en els Festivals de Cazorla, Fuerteventura, Madrid, Barcelona i Girona, així com en locals emblemàtics com la Nova Jazz Cava de Terrassa, La Boîte de BCN, el BluesVille de Palma de Mallorca, la sala Clamores de Madrid, o l'Antone's d'Austin, entre d'altres.
De ben petit, Tòfol Martínez mostra la seva passió pel Blues i la música negra en general. Als quinze anys va muntar la seva primera banda de blues i des de llavors hi ha hagut molts festivals, discos, concerts, col·laboracions, etc. i encara segueix amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de tocar aquesta música meravellosa que cura l'ànima.
Organitza: Associació Jazz Maresme. Col·labora: Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró
Concert de Nadal
Big Band Jazz Maresme, the blues and the roots. Amb Víctor Puertas i Tòfol Martínez
Dissabte 23 de desembre de 2017
21 h
Teatre Monumental
14 euros anticipada / 18 euros taquilla