Tallers de l'Aula de Teatre

Antígona

Antígona Damià Costa ©

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-2017: els tallers. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Aula júnior + 17 a 25 anys dirigit per Pere Anglas presenta aquesta versió del clàssic grec.
Sovint es recórre als clàssics per reflexionar sobre els temes d'avui. I es fa perquè, malgrat el pas del temps, a través d’ells es continuen trobant resposta a les nostres inquietuds o, si més no, permeten tornar-se a fer les mateixes preguntes. L’obra és un dels textos més versionats de tots els temps. Planteja, entre d’altres, el dilema sobre què està per endavant, si la llei pública de l’Estat o les creences íntimes de l’individu.
Text i direcció: Pere Anglas
Intèrprets: Mireia Argelés, Laia Espàrrech, Anna Fernández, Patrícia Gomis, Toni Gordillo, Roser Martí, Enric Naval, Marta Penya, Elisabet Toboso, Marc Vadillo i Roc Waisbord.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Tallers de l'Aula de Teatre
Antígona
Dijous 22 de juny de 2017
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura