Vermut musical

Alverd Oliva

foto del músic

Els vermuts musicals són una proposta de la Casa de la Música de Mataró i de les associacions de veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de Mataró amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i qualitat.

El músic figuerenc Alverd Oliva ha publicat aquest 2018 el seu primer treball discogràfic, Fusta de cor Microscopi, amb el segell discogràfic mataroní Microscopi. Aquest mateix any ha rebut una beca de Cases de la Música per a la gravació del seu directe al Clap de la mà de la Casa de la Música del Gironès

Obrim les portes a propostes musicals d'altres Cases de la Música sense deixar el segell de proximitat, valgui la redundància, amb Microscopi.

Descobrirem les vuit cançons, i moltes altres, de rock i folk d’autor que engloben la fusta i el cor d'Alverd Oliva, peces que es caracteritzen per una simplicitat que el fa molt proper, però alhora amb una marcada profunditat de detalls i emocions. Estats vitals que van de la tristor a l’alegria, de l’amor tràgic a l’amor costumista, i que dibuixen un univers ric en matisos i amb una sòlida base instrumental. En aquesta ocasió Alverd Oliva presentarà la seva proposta en format trio, amb bateria, contrabaix i ell mateix a la guitarra i la veu.

Organitzen: Casa de la Música i Associació de Veïns de La Llàntia
Vermut musical
Alverd Oliva
Diumenge 3 de febrer de 2019
12 h
Parc de La Llàntia