Perifèric Poetry

Alba. G + micro obert

Alba. G

Perifèric Poetry és un espectacle de micro obert de poesia que forma part d'una xarxa de micros oberts que connecta Mataró amb Sant Boi, Badalona i Terrassa. Hi té cabuda tot tipus de manifestació poètica però es fa principal èmfasi en la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l'obre un artista convidat per a l'ocasió i després s'obre un micro per a tota persona que vulgui pujar a l'escenari.

Alba. G és una jove poeta asturiana que sempre deixa ben atònits i atònites els que l'escolten en les "timbas poéticas" que es fan per terres asturianes. Estoy más buena que Dios és la seva òpera prima, un llibre il·lustrat per Maria Rodríguez, en què Alba. G recull els seus versos satírics que no deixen indiferent ni a l'individu més adaptat a l'underground.

El fil conductor dels seus poemes és eminentment autobiogràfic i basat en el món quotidià. Una poesia d'arrel feminista com a experiència política autònoma i de la mateixa vida. La sexualitat, l'afecte i el cos ocupen un lloc privilegiat en la seva producció.

Organitza: Cafè de Mar
Perifèric Poetry
Alba. G + micro obert
Dijous 15 de febrer de 2018
21 h
Cafè de Mar
Taquilla inversa