Fet a Mataró / Teatre

Ahir. Assaig obert

Ahir

Ahir és un espectacle interdisciplinari de circ que uneix cos, llum i so, que parla de la relació del passat amb el present. Utilitzant dades objectives preses el dia anterior a l'actuació es crea un pont que connecta l'ahir amb l'avui. En aquesta unió és on es desenvolupa l'espectacle.
Les direccions del vent d'ahir escrivint la coreografia de l'artista de circ, la temperatura de l’aire d'ahir graduant la intensitat de llum d'una escena o el moviment dels ocells creuant el cel d'ahir escrivint melodies musicals són tres dels exemples que es poden veure representats en l'espectacle.
El viatge proposat pels artistes s'altera segons les dades del dia anterior, condicionant l'espectacle cada vegada que es representa i aconseguint una peça propera al site-specific plena de detalls, poètica, risc, frescor i imatges sorprenents.
Animal Religion treballa per innovar el circ i buscant-hi mitjans d’expressió nous. Des del principi de les seves creacions comparteix un espai on la llum, el cos i el so o la música emergeixen simultàniament, creant una identitat pròpia. Aquest és el seu novè espectacle des de l'inici de la companyia l'any 2012.

Quim Girón: artista de circ
Joana Serra: artista lumínica
Joan Cot Ros: música i so
Mercè Lucchetti: espai escènic
Jordi Fondevila: direcció

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Fet a Mataró / Teatre
Ahir. Assaig obert
Divendres 20 de desembre de 2019
20h30
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Entrada lliure amb invitació