Concert

Adala & The Same Song Band + Andana

Adala & The Same Song Band

Adala és un nou projecte artístic nascut a la ciutat de Barcelona que pretén donar la volta al discurs cultural hegemònic. Entre el 2016 i el 2018, juntament amb The Same Song Band, creen el projecte Born·Cel·Ona que conté tres àlbums de curta durada i catorze cançons de reggae llibertari.

El projecte és una arma carregada de crítica social, ètica i espiritualitat, que dispara contra totes les fronteres, les corones, el poder i totes les seves guerres. El missatge conscient i contracultural els mou a fer un tribut a un dels estils musicals més llibertaris de la història recent, el reggae dels anys 70 i 80.

Andana és un projecte musical autogestionat que neix a la ciutat de Mataró el 2016 i que pren com a eina el reggae dels anys 70 i 80, un dels estils de música més reivindicatius de la història, per transmetre les seves lletres.

El gener de 2019, Andana treu Rise Again, el seu primer treball. Un seguit de cançons que parlen de l’evolució constant d’un mateix, el fet de renéixer cada dia sent diferent de l'anterior, però mantenint sempre la mateixa essència. És un crit contra el conformisme i les etiquetes que ens col·loquem i que no ens deixen canviar.

És un treball carregat d’energia amb molta espiritualitat, és un reflex de la gran família que és Andana i de les idees i sons que l’acompanyen, i això fa que sigui un treball únic i sincer.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del tutor legal.

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Concert
Adala & The Same Song Band + Andana
Divendres 12 d'abril de 2019
22 h
Sala Clap
8 euros anticipada (+ despeses) / 12 euros a taquilla