• Portada >
  • Agenda >
  • 8a Mostra de Teatre a les Escoles. Escola Cirera i Torre Llauder

Escola de l'espectador

8a Mostra de Teatre a les Escoles. Escola Cirera i Torre Llauder

Mostra de teatre a les escoles

Vuitena edició d’aquest projecte organitzat conjuntament per les direccions d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Mataró, amb la coordinació de l’equip pedagògic de l’Aula de Teatre i el Pla Educatiu d’Entorn.

En aquesta edició els alumnes del cicle superior de primària de les escoles Camí del Mig, Cirera, Cor de Maria, Germanes Bertomeu, Joan Coromines i Torre Llauder han treballat contes d'arreu del món i els han convertit en teatre a través d'un procés de creació col·lectiva.

L’Olentzero
Llegenda tradicional basca
Escola Cirera | 6è A
Cada Nadal l’Olentzero porta joguines de fusta als nens i nenes orfes. Un relat ple de tendresa en el qual l’amor i la humanitat són la font bàsica de la felicitat.

La felicitat de compartir
Conte àrab
Escola Cirera | 6è B
El senyor Abdul és feliç repartint menjar entre els pobres, però la seva felicitat es veu truncada a causa de la seva salut. Els seus dos fills, però, són molt diferents. Qui continuarà repartint el menjar a les persones que ho necessiten?

El monstre de Gévaudan
Llegenda francesa
Escola Torre Llauder | 6è A
A la província francesa de Gévaudan hi viu un monstre terrible que escampa la por i l’horror entre els seus habitants. Han organitzat centenars de caceres, però mai han aconseguit atrapar-lo. Existeix de veritat aquesta fera? I si existeix, com veuríem les coses si ens poséssim en el seu lloc? I si el monstre fóssim nosaltres mateixos?

Les invitacions per a la Mostra de Teatre a les Escoles es poden recollir a la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró (dl, dc i dv de 8 a 15 h i dt i dj de 8 a 17 h) a partir del 8 de maig.

Organitza: Ajuntament de Mataró. Coordina: Equip pedagògic de l'Aula de Teatre i Pla Educatiu d'Entorn
Escola de l'espectador
8a Mostra de Teatre a les Escoles. Escola Cirera i Torre Llauder
Dimarts 22 de maig de 2018
18 h
Institut Miquel Biada
Entrada lliure amb invitació