• Portada >
  • Agenda >
  • 18a Mostra de Teatre als Instituts: Sis contes per la Nadia

Escola de l'espectador

18a Mostra de Teatre als Instituts: Sis contes per la Nadia

Mostra de teatre als instituts

Divuitena edició d’aquest projecte que s'ha convertit en una experiència de ciutat organitzada conjuntament per les direccions d'Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Mataró, amb la coordinació de l’equip pedagògic de l’Aula de Teatre.

Els estudiants d’educació secundària dels instituts Miquel Biada, Damià Campeny, Alexandre Satorras, Thos i Codina, Laia l’Arquera i Puig i Cadafalch que treballen el teatre dins l'horari lectiu han treballat a partir de la dramatúrgia escrita per Núria Parera que narra la història de sis dones valentes d’una mateixa família, d’origen amazic.

La Mostra de Teatre d’enguany compta amb la col·laboració especial del centre cívic de Rocafonda a través del seu projecte Totes plegades, un espai de trobada per a dones que han arribat recentment a la ciutat. Aquestes dones, amb l’ajut de professors, han elaborat un seguit de textos que reflecteixen les seves experiències vitals i que han estat el punt de partida de Núria Parera que els ha convertit en una obra de teatre.

Organitza: Ajuntament de Mataró
Escola de l'espectador
18a Mostra de Teatre als Instituts: Sis contes per la Nadia
Divendres 18 de maig de 2018
19 h
Teatre Monumental
Entrada lliure amb invitació

Públic familiar